Wintersluiting

on

Van 25 december tot en met 26 januari is The Juice Bar (Goes & Vlissingen) gesloten.

Het was een bijzonder en druk jaar waarin we een heleboel hebben bereikt op onze weg naar de perfecte juice bar. Met als hoogtepunt de opening van onze tweede juice bar in Vlissingen! We zijn blij verrast door deze stad aan zee en hopen op een mooi zomerseizoen.

Ook in Goes gebeurt er van alles rondom The Juice Bar zoals het herleven van het prachtige slot Oostende dat we stap voor stap kunnen volgen. We kijken uit naar de veranderingen die dit teweeg zal brengen rondom het mooie kerkplein. Natuurlijk zullen ook wij niet blijven stil zitten en zal The Juice Bar in Goes een ware metamorfose ondergaan in 2017!

Het aantal fans van The Juice Bar is dit jaar explosief gegroeid en we zijn ontzettend blij dat zoveel vaste klanten de weg naar The Juice Bar steeds opnieuw vinden. We beloonden dit o.a. met een aantal mooie winacties op Facebook, en mochten een paar blije klanten ontvangen die wat lekkers van The Juice Bar mee mochten nemen.

Wij bruisen van energie en ideeën en kunnen niet wachten om dit om te zetten in actie in 2017. We wensen jullie ook allemaal zoveel energie en een gezond leven toe (met de sapjes van The Juice Bar natuurlijk 😉

We willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en een gezond & juicy nieuwjaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *