Kerstmarkt Goes

on


Op vrijdagavond 9 december van 17.00u tot 23.00u en zaterdag 10 december van 10.00u tot 16.00u vindt de grootste kerstmarkt van Zeeland plaats. Rondom de Grote Kerk, op het weeshuisplein en helemaal tot en met de Grote Markt vind je alle kramen met leuks en moois voor de kerstdagen. 

Bij The Juice Bar kun je lekker binnen zitten en een hapje eten. Als je zeker wilt zijn van een plaatsje reserveer dan even van tevoren via post@juice-bar.nl of 0642905870. Je kunt het natuurlijk ook meenemen. En eventueel is bezorgen ook een mogelijkheid.

We hebben voor de gelegenheid een speciaal kerstmarktmenu. Twee verschillende warme sandwiches:

1. Potato Fritata met aardappel, ei en heerlijk op smaak gebracht met oosterse kruiden. Incl. Broodje, garnituur en saus naar keuze.

2. Green Fritata met spinazie, verse kruiden, ei en heerlijk op smaak gebracht met oosterse kruiden. Incl. broodje, garnituur en saus naar keuze.

Natuurlijk is ook de rest van ons standaard menu beschikbaar met onze overheerlijke sapjes, smoothies en salades. En voor de gelegenheid hebben we èchte pure warme chocolademelk.

Tenslotte wil je ook onze collectie Dutch design van Zuperzozial, Cabanaz, Puhlman en The Zoo niet missen. 

  • Verantwoord en biologisch afbreekbaar servies van Zuperzozial;
  • Vintage kitchenware maar dan van keramiek van Cabanaz;
  • Leuke spulletjes voor de kids van The Zoo. Zoals deze über gave wandhaken of extreem handige thermosflessen zodat je drankje altijd lekker koel of lekker warm blijft!

Tot ziens @thejuicebargoes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *